Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо нямам прекъсвач?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
    Иначе незнам що са го махнали... то големия тунинг да нямаш прекъсвач.
    Ако това е била причината наистина, представяш ли си тоя дето я е тунинговал така какво е причинявал на горката кола...

Comment

Ами да ти кажа колата иначе е доста запазена.
      На одомера по ФЕС излиза на 165000 км. Няма следи от нищо нередно, върви супер, гори малко, мяма шумове от мотора.
      За 5000 км. ми е изгорила към 100-150 гр. масло (съдейки по щеката). Цвета на маслото е както съм го сипал (като олио)
      Човека от който я взех в БГ съм сигурен, че нищо не и е правил и я е пазил и подържал.
      Остава в Италия някой маниак да е пипал тва онова, ама като гледам върви еднакво като другите 2.0ТС мотори, няма няква разлика... и си мисля, че и не е претърпяла някакъв пишман тунинг
      Незнам пак де... дано да не е все пак
      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Ако това е била причината наистина, представяш ли си тоя дето я е тунинговал така какво е причинявал на горката кола...
        А нали знаеш хората които се занимават с тунинг, че си поддържат колите много по добре от един обикновен потребител...в смисъл отностно качествени масла и т.н.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          А нали знаеш хората които се занимават с тунинг, че си поддържат колите много по добре от един обикновен потребител...в смисъл отностно качествени масла и т.н.
          Бих казал някои от тях. А тези, дето си чипосват колите за общо удоволствие, дали?
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

е то тва нож с 2 остриета .. може и да ги подържат добре ама през ден два прекъсвачи да яде количката едва ли е по добре от някой дето кара до 2.5К оборота с М10 хахаха в кръга на шегата де ама ..
            alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
            Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Сериозните хора за които колата и тунинга и е удоволствие и не гледат да "избиват" нещо вложено в нея, да имат "кяр", да не са "назад" и т.н. от всичко направено по нея.
              Такъв човек няма да отиде да му махнат прекъсвача на семейния седан - той ще даде пари за качествен тунинг (ремап) на хора, които знаят, че махането на прекъсвача е глупост.
              Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 19:04.

Comment

Стига бе, колко хора си карат колите на 8000 оборота, че да си махат прекъсвача...?????
                Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
                  Стига бе, колко хора си карат колите на 8000 оборота, че да си махат прекъсвача...?????
                  Няма прекъсвач, друже. Има ремап
                  Last edited by NightRider; d.m.y г., 23:06. Основание: Уточнение
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    Няма прекъсвач, друже. Има ремап
                    Абе... има ремап, има и прекъсвач!
                    Едното не пречи мисля на другото...

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:14 ----------

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                    е то тва нож с 2 остриета .. може и да ги подържат добре ама през ден два прекъсвачи да яде количката едва ли е по добре от някой дето кара до 2.5К оборота с М10 хахаха в кръга на шегата де ама ..
                    През ден/два прекъсвачи да ядяла... че тва е по-малко от нормално!
                    При мен ще яде на ден... по еди колко си

П.С: Кво лошо има една Алфа да я караш като Алфа
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                      Абе... има ремап, има и прекъсвач!
                      Едното не пречи мисля на другото...

Не пречи, ако не са го забравили или нарочно махнали
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Не пречи, ако не са го забравили или нарочно махнали
                        Според мен не са го забравили ами лекинко са убъркали алгоритъма на ЕКУ-то и те ти бъг
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Според мен не са го забравили ами лекинко са убъркали алгоритъма на ЕКУ-то и те ти бъг
                          Може, ама ти е далеч да му го оправиш
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Може, ама ти е далеч да му го оправиш
                            Оем-а ще го оправи
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Изглежда , че мин, собственик си е правил самичък чип тунинг изглежда и е объркал нещо сериозно , според мен дори и да не ти пречи( а на теб ти пречи , че няма изключвател) по дборе отиди да ти запишат читав софтуер , че не го знаеш този в момента какъв е
                              Last edited by CrazyElement; d.m.y г., 19:19.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                                Изглежда , че мин, собственик си е правил самичък чип тунинг изглежда и е объркал нещо сериозно , според мен дори и да не ти пречи( а на теб ти пречи , че няма изключвател) по дборе отиди да ти запишат читав софтуер , че не го знаеш този в момента какъв е
                                Ами за сега ще си спестя тази интервенция. Като гледам не излиза особено евтино да се сложи "читав софтуер" както казваш.
                                Дата на програмиране на ЕКУ-то ми е някой си месец 98-ма година. До сега така е карала, едва ли е "лош" ремап-а. А и си върви доста прилично колата според мен.
                                А прекъсвач си мисля, че има, някъде след 8000 оборота, но не ми се ще да пробвам да го търся къде е
                                За сега я карам и внимавам като си правя кефа някой път, да не минавам 7500 оборота и тва е

П.П: А да питам, неможе ли от някоя морга да си взема едно ЕКУ от някоя смазана 2.0 ТС и да си ги менкам. Ще ми излезе по-евтино от слагането на дефолтския софт. А и ако има разлика във вървежа, ще мога да си избирам с кое ЕКУ да карам
                                Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 11:58.
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X